Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Turneringen 2021 pågår 12-16 maj.
 
Skärpta allmänna råd i Västra Götalandsregionen! Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkaren i Västra Götalandsregionen meddelade 29/10 om skärpta allmänna råd i vår region då smittspridningen har ökat. Dessa råd är nu förlängda fram till 13/12.
 
Vi på Göteborgs Parasportförbund har fått fatta det mest solidariska beslutet rörande ParaIdrottskolan på grund av de nu förlängda restriktionerna inom Region Västra Götaland som nu sträcker sig fram till och med 13/12.
 
För att minska spridningen av covid-19 stängs uthyrningen av sporthallar, gymnastiksalar, simhallar, ishallar och mötes- och festlokaler för allt utom idrottsverksamhet för barn och unga födda 2005 eller senare, elitidrott och skolverksamhet.
 
Till Göteborgs Parasportförbunds medlemmar Nu har valberedningens arbete inför Årsmötet 2021 inletts.
 
För tjugo år sedan beslutade regionfullmäktige i Västra Götaland att inrätta ett årligt stipendium för idrottare med funktionsnedsättning.
 
Under vecka 47 dvs 16-22 november kommer vi att delvis vara tillbaka på kansliet. Vi kommer arbeta lite omlott och en del arbete kommer att utföras hemifrån i den mån det går.
 
Efter Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer som kom torsdagen den 29 oktober och sträcker sig till den 19 november har Göteborgs Parasportförbund valt att ställa in de tre kommande tillfällena på Paraidrottsskolan.
 
På grund av de nya rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ställer Röda Korset och vi in Workshopen "Medspelare - Barnkonventionen inom Idrottsrörelsen"
 
Folkhälsomyndigheten har idag, 29 oktober, skärpt restriktionerna för att minska spridningen av coronaviruset. För idrotten i Västra Götaland gäller det att avstå från att delta på idrottsträningar, matcher och tävlingar.
 
Höstlovs kul vecka 44 tillsammans med Göteborgs Parasportförbund
 
1990 instiftade Lars-Åke Olsson och Ingalill Olsson Cedås en stiftelse ”Tomas Olssons minnesfond” för främjande av handikappidrott i Göteborg.
 
Nu är det åter dags att söka Benny Roséns Minnesfond
 
Läs allt om höstens paraaktiviteter i distriktet, stipendier att söka, ParaIdrottsskolan, Nätverket och kommande Höstlovsaktiviteter i nya numret av IdrottsRhUSet.
 
... HUR DU som Idrottsförening i Tre enkla steg kan nå rekrytering av medlemmar med olika typer av funktionsnedsättning:
 

Postadress:
FF Synskadade Barn och Ungdomar - Parasport
Göteborgs Parasportförbund, Övre Kaserngården 8
41528 Göteborg

Besöksadress:
Göteborgs Parasportförbund, Övre Kaserngården 8 / B-Hall ingång
41528 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46706457564
E-post: anette.jernberg@fsbu.org

Se all info