Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Den ”tillfälliga valberedningen” för samverkansprojekt Parasport i rörelse har inlett sitt arbete inför bildandet av det nya SDFet ”Västra Götalands Parasportförbund”. OBS förlängd nomineringstid fram t.o.m den 12 november 2021!
 
Regionstyrelsen har beslutat vilka som får Västra Götalandsregionens Parasportstipendium 2021. Sju parasportidrottare delar på stipendiet på totalt 150 000 kronor.
 
Vi vill att alla ska ha möjlighet att idrotta. Parasport Sverige erbjuder föreningar unikt stöd för att nå ut till målgrupperna personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning.
 
För idrottsföreningar, idrottskommittéer och parasportdistrikt erbjuder Svenska Parasportförbundet olika ekonomiska stöd för att ge just din idrott bättre möjligheter att utvecklas med målet att öka antalet medlemmar.
 
Föreningar och förbund har hittills kunnat ansöka om kompensationsstöd fram till och med april 2021.
 
Rekryteringslägret Start Your Impossible Camp är äntligen tillbaka igen och för första gången i Göteborg!
 
Svenska Parasportförbundet har erhållit ett så kallat Återstartsstöd från Riksidrottsförbundet. Idrotten står inför extra utmaningar på grund av pandemin och stödet ska finansiera rekrytering, återrekrytering och möjligheten att behålla medlemmar.
 
 
Idrott, träning och andra fritidsaktiviteter är bra för folkhälsan & kan därför fortsätta om man vidtar åtgärder för att minimera risken för smitta.
 
NCC:s Julstipendium är en stiftelse som tillkommit genom NCC AB, Göteborg. Stiftelsens ändamål är att ur avkastningen årligen utdela NCC:s Julstipendium.
 
Styrelsen och Personalen på Göteborgs Parasportförbund Önskar Er Alla En Riktigt Trevlig Sommar!
 
... med "Nätverket som skapar Rörelse För hela Rörelsen"
 
 
... med sikte på återstarten
 
Där Pjäshallen den 21 & 22 augusti kommer att inhysa en rad olika Kulturkalas aktiviteter...
 

Postadress:
FF Synskadade Barn och Ungdomar - Parasport
Göteborgs Parasportförbund, Övre Kaserngården 8
41528 Göteborg

Besöksadress:
Göteborgs Parasportförbund, Övre Kaserngården 8 / B-Hall ingång
41528 Göteborg

Kontakt:
Tel: +46706457564
E-post: anette.jernberg@fsbu...

Se all info